Home > Failed To > Failed To Open Cluster Parameters Key

Failed To Open Cluster Parameters Key

Just ensure that Node 2 has been started with no startup parameters.2. Not that I can tell and not from me or my immediate staff. I've got two nodes... Windows Vista Tips Forums > Newsgroups > Windows Server > Clustering > Forums Forums Quick Links Search Forums Recent Posts Articles Members Members Quick Links Notable Members Current Visitors Recent Activity have a peek at this web-site

Because I can't start the cluster service, I can't evict the nodes from the cluster, so reconfiguring from scratch isn't going to work. It is the exact error message, butnot the right resolution.[quoted text clipped - 92 lines]Post by texmansru47Post by texmansru47Texman John Toner [MVP] 2006-08-25 15:42:20 UTC PermalinkRaw Message Can you start the Edwin vMierlo [MVP] replied on 01-Sep-08 09:30 AM RPC_S_PROTOCOL_ERROR winerror.h that in itself does not say much, are you running the same version OS ? (service packs / patches) Lee Armstrong I rebooted the passive node before I wanted to manually fail over the active to the passive, however after the reboot, the passive node could not start up the Cluster Service. https://social.technet.microsoft.com/Forums/windowsserver/en-US/df43f520-2448-4535-8752-3aad0eca91e3/patched-cluster-node-cannot-rejoin-cluster?forum=winserverClustering

The active node is still up and it's file share resources are all available but I'm worried that it'll crash soon due to a possible memory leak. Keep in touch with Experts ExchangeTech news and trends delivered to your inbox every month Membership How it Works Gigs Live Careers Plans and Pricing For Business Become an Expert Resource Now the SQL Cluster servers (two nodes) has a problem. What Latin word could I use to refer to a grocery store?

  • sounds like I'm close.Will I have to process the resetup of SQL even on the nodes that are notbeing evicted?
  • CNE 4, CNE 5, MCSE Win2Knew: www.almondeyes.net (just started) RE: Problem with a node booting up when the other node is online PHead2 (TechnicalUser) (OP) 3 Jun 03 13:31 I let
  • Just need to verify before I tell everyone I haveto bring it down.Thanks,Texman--------------------------------Post by Edwin vMierloerror 1703 is listed in you cluster.log sniplet in previous posting[quoted text clipped - 16 lines]http://www.winserverkb.com/Uwe/Forums.aspx/windows-server-clustering/200608/1Post
  • I havebe able to reboot it and it starts, stop it and start it, and with the testparameters without any issues.2.
  • Ensure they are up-to-date and same version accross all your nodes.
  • Has Node 1 ever been evicted from the cluster?3.
  • I was hopingthis was the issue resolver.
  • I'm using two NICs in each server, one for intra cluster communication and one for communication with the LAN.

Your name or email address: Do you already have an account? No parameters. I am searchingfor the area to make this change presently.--------------------------------------------Post by Chuck Timon [Microsoft]The secure communication setting is probably too high. It just stays on the startup screen.

Event Type: Warning Event Source: PlugPlayManager Event Category: None Event ID: 256 Date: 28/10/2008 Time: 22:30:43 User: N/A Computer: xxxxxxxxxxx (removed for privacy) Description: Timed out sending notification of device interface I cannot contact himsince he is probably out drinking now, the lucky bast#$d.3. Winver shows exactly the same details on both nodes. Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.It's easy to join and it's free.

One (number 1)appears to be for the primary server, the one we are having issues with.3. Has Node 1 ever been evicted from the cluster?3. Close Reply To This Thread Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature. RE: Problem with a node booting up when the other node is online GiaBetiu (MIS) 4 Jun 03 05:20 Now, analyzing with high speed your log fragment the translation is:- it

Please tell me you have not changed the cluster service account. http://serverfault.com/questions/657822/windows-cluster-has-lost-or-discarded-the-clusdb I tried to get Dell support to help but they can't figure out why the > > passive can't join the cluster. Lee Armstrong replied on 04-Sep-08 03:02 AM e . ... It is the exact error message, butnot the right resolution.==============================================================================Post by texmansru47Post by texmansru47Everything was peachy until our Italy contigent decided to "work" on ourservers.

I am searchingfor the area to make this change presently.[quoted text clipped - 15 lines]Post by texmansru47 via WinServerKB.comPost by texmansru47Texmanhttp://www.winserverkb.com/Uwe/Forums.aspx/windows-server-clustering/200608/1--Message posted via http://www.winserverkb.com texmansru47 via WinServerKB.com 2006-08-29 13:42:29 UTC PermalinkRaw Check This Out This must be done for eachinstance of SQL.....just FYI.--Chuck Timon, Jr.Microsoft CorporationLonghorn Readiness TeamThis posting is provided "AS IS" with nowarranties, and confers no rights.Post by texmansru47 via WinServerKB.comChuck,1. Preserving Vertices Why are copper cables round? This may have happened as aresult of a GPO that was configured.

NO CHANGE Disabled MSDTC (This is setup as a cluster resource) NO CHANGE Both are running Windows 2003 SP1. Trying thenext resource type in the table... (hr = 0x800713d6)2006-08-11 03:11:17.312 [INFO] [IISCLUSCFG] Could not delete resource type"SMTP Server Instance" because the resource type was not found. Source Just hoping that with a rebuild the symptoms will dissapear Good Luck with your cluster project Rgds, edwin.

Also I ran theSQL installation from this primary node (the one that is down) would thatcreate a problem if I have to evict it? Why leave magical runes exposed? Discussion in 'Clustering' started by ikaikaokaina, Jan 20, 2006.

Privacy Policy Terms and Rules Help Connect With Us Log-in Register Contact Us Forum software by XenForo™ ©2010-2014 XenForo Ltd.

Advertisements Latest Threads Modify GPO but option doesn't show cees09 posted Dec 21, 2016 How do I get the disk drive... Evicted Bad node from cluster, manually "cleandup Node". Here's what I had to do. Close Box Join Tek-Tips Today!

Both fully patched too. And probably get Microsoft Product Support involved. exitcode = 1703What is going on? have a peek here Also I ran theSQL installation from this primary node (the one that is down) would thatcreate a problem if I have to evict it?

In fact when I tried the cluster service on that node goes down. Top vBlog 2016 Results Building a Windows 10 image for HPE Moonshot From the field: vMotion and Layer 3 Tag Cloud3PAR Access Gateway Active Directory Appliance Citrix CMD Community ESXi ESXi The cluster > > service account is fine. exit code = 5 > > Anyone have any ideas why my passive node cannot communicate with my active > node and join the cluster?

open a support call with the vendor of that sofware ? So there is no config info on the server, no CLUSDB file which means no Registry Hive for the Cluster. Similar Threads Physical disks not cluster capable/cluster service not working Lewis C., Mar 4, 2005, in forum: Clustering Replies: 1 Views: 808 Mike Rosado [MSFT] Mar 4, 2005 Win2003 Cluster: Server Ithas worked great since about March, without a single issue.4.

By hanging I mean I couldn't log into the system via Terminal Services or via the console. On both I have the following: texas\clustersrv ( this is the domain\theservice ID I created for the cluster service to use instead of\Administrator.but only once.I hope that helps. Copy clustdb file from C:\Windows\cluster folder and copy on passive node. I ran the parameter of -NoQuorumLogging on both servers (service was stopped of course), and thesecondary server started no problem, I could not find anything in the logthat differed from earlier