Home > Failed To > Failed To Load Module I810 Module Does Not Exist

Failed To Load Module I810 Module Does Not Exist

My graphics system is basically unusable. Any thoughts? falko, Jul 18, 2009 #7 dokhebi New Member i810 module I found through trial and error that X.org is looking for the i810 X.org module not the i810 kernel module. I think this is because my graphics driver is not being recognized, and so software is being used as the accelerator as opposed to the card. have a peek at this web-site

dmi.modalias: dmi:bvnDellInc.:bvrA13:bd05/08/2009:svnDellInc.:pnLatitudeE6500:pvr:rvnDellInc.:rn0NY667:rvr:cvnDellInc.:ct8:cvr: dmi.product.name: Latitude E6500 dmi.sys.vendor: Dell Inc. Offline #5 2009-07-30 10:26:43 bearbonez Member Registered: 2009-07-07 Posts: 6 Re: X wont work, failed to load i810, fbdev. [SOLVED] similar set up on a IBM Thinkpad R31 and I use Top yonadav Posts: 8 Joined: 2009/11/20 09:03:47 Re: startx can't find the intel driver Quote Postby yonadav » 2009/11/20 16:11:07 Thank you for your quick replies!system-config-display gave me this:Couldn't start X frogboy Linux - Software 2 10-16-2004 12:39 PM RedHat9 Failed to load module "bitmap" bkersey Linux - Software 0 10-25-2003 02:24 AM All times are GMT -5.

Blogs Recent Entries Best Entries Best Blogs Blog List Search Blogs Home Forums HCL Reviews Tutorials Articles Register Search Search Forums Advanced Search Search Tags Search LQ Wiki Search Tutorials/Articles Search Only I had to swap my ide drive with my sata drive, Somehow it doesnt work on the ide drive statiic, Nov 4, 2006 #5 dokhebi New Member i810 fails Latitude E6500 NonfreeKernelModules: wl Package: xorg 1:7.4+3ubuntu7 PccardctlIdent: Socket 0: no product info available PccardctlStatus: Socket 0: no card ProcCmdLine: BOOT_IMAGE=/vmlinuz-2.6.31-14-generic root=UUID=e53695eb-254d-4e3f-a123-fbad8c303dd9 ro ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.31-14.48-generic RelatedPackageVersions: xserver-xorg 1:7.4+3ubuntu7 libgl1-mesa-glx 7.6.0-1ubuntu4 Subscribing...

  • I recently upgrading from Redhat Ent.
  • Using a default monitor configuration. (**) |-->Screen "Builtin Default fbdev Screen 0" (3) (**) | |-->Monitor "" (**) | |-->Device "Builtin Default fbdev Device 0" (==) No monitor specified for
  • If you need to reset your password, click here.
  • I may need to update Xfree86 but I'm not sure if that's the problem.

Any help would be appreciated. Kindly help me out Thanks sankrish View Public Profile Find all posts by sankrish Tags failed, i810, load, module « Previous Thread | Next Thread » Thread Tools Show Printable Version Gnome don't start either. nothing.

X crashes every few minutes and gdm gets stuck in a restart loop. This is not fully supported and usually throws an error during youtube videos and the like. Join Us! I am running Ubuntu 14.04 on a new Dell desktop.

Hacker used picture upload to get PHP code into my site Why the windows of ships bridges are always inclined? Post Reply Print view Search Advanced search 14 posts 1 2 Next yonadav Posts: 8 Joined: 2009/11/20 09:03:47 startx can't find the intel driver Quote Postby yonadav » 2009/11/20 09:07:25 Hi after installing it came to dommand propmt when i typyed startx it is giving me an error EE failed to load module I810 (module does not exist.0) EE No drivers available.... Yes, my password is: Forgot your password?

http://counter.li.org/ - Registered User # 286669 | My AUR Packages | Arch Linux Installation on a Thinkpad X60 Offline Pages: 1 Index »Applications & Desktop Environments »X wont work, failed to Wanna? Top Display posts from previous: All posts1 day7 days2 weeks1 month3 months6 months1 year Sort by AuthorPost timeSubject AscendingDescending Post Reply Print view 14 posts 1 2 Next Return to “CentOS Message is "Cannot start X server", and on graphical application is opened.

Search this Thread 07-23-2007, 03:27 PM #1 perrym8 LQ Newbie Registered: Jul 2007 Posts: 2 Rep: Failed to load module "ati" (module does not exist, after upgrad from Redhat Check This Out Did Joseph Smith “translate the Book of Mormon”? First, run the following command to install the hardware enablement stack: sudo apt-get install --install-recommends dkms linux-tools-generic-lts-utopic linux-generic-lts-utopic xserver-xorg-lts-utopic libgl1-mesa-glx-lts-utopic libegl1-mesa-drivers-lts-utopic –mchid May 6 '15 at 23:14 2 @NKN Now, more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed

When does it make sense to duplicate data for querying Is the use of username/password in a mobile app needed? TIA, Edward Hooper dokhebi, Jul 18, 2009 #6 falko Super Moderator ISPConfig Developer You can add Code: modprobe i810 to /etc/rc.local. Then try to start X again.Click to expand... Source Top sentifnu Posts: 41 Joined: 2009/11/18 21:52:26 Location: Raleigh, NC Re: startx can't find the intel driver Quote Postby sentifnu » 2009/11/20 17:23:22 cat /etc/X11/xorg.confAnd put out here, please.

Join our community today! It requested a computer restart. dokhebi, Aug 8, 2009 #8 [emailprotected] New Member Possible help...

falko, Nov 4, 2006 #4 statiic New Member Same But I just reinstalled my system with graphical desktop and now it works.

This is the error which it displayed: Failed to load module "i810" (module does nit exist,0) No drivers available I found that the problem had something to do with my graphics Please specify bisIDs for all frambugger devices.edit: /var/log/Xorg.0.logCannot locate a core pointer deviceCannot locate a core keyboard deviceGreat... I have also tested this with Gimp and a few others like VLC and mplayer. Offline #9 2009-08-03 19:01:35 mutlu_inek Member From: all over the place Registered: 2006-11-18 Posts: 676 Website Re: X wont work, failed to load i810, fbdev. [SOLVED] I'm glad you figured it

Topics: Active | Unanswered Index »Applications & Desktop Environments »X wont work, failed to load i810, fbdev. [SOLVED] Pages: 1 #1 2009-07-29 10:33:40 murmlos Member From: Sweden Registered: 2009-07-29 Posts: 8 User Name Remember Me? just run system-config-display to reconfigure X acid_kewpie View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Visit acid_kewpie's homepage! have a peek here Affecting: xserver-xorg-video-intel (Ubuntu) Filed here by: Michał Gołębiowski When: 2009-10-29 Completed: 2009-11-10 Target Distribution Baltix BOSS Juju Charms Collection Elbuntu Guadalinex Guadalinex Edu Kiwi Linux nUbuntu PLD Linux Tilix tuXlab Ubuntu

They hope these examples will help you to get a better understanding of the Linux system and that you feel encouraged to try out things on your own. No dice. Tango Icons Tango Desktop Project. This thing seelms to need agpgart, look at this info http://www.freebsd.org/doc/en_US.ISO8859-1/books/handbook/x-config.html I have agpgart, but for blisters, I dont know what 2DO with it...

possibly because I need agpgart... share|improve this answer edited Jul 24 '14 at 4:47 answered Jul 24 '14 at 4:32 mchid 16.2k23455 I will try this in the future. If you'd like to contribute content, let us know. To get support for chrome or chromium, type: chrome://flags in the url bar and enable the option for "Override software rendering list" it's like the first on the list.

Are you new to LinuxQuestions.org? Current Operating System: Linux tildbs01 2.6.18-8.el5 #1 SMP Fri Jan 26 14:15:21 EST 2007 i686 Build Date: 09 January 2007 Build ID: xorg-x11-server 1.1.1-48.13.el5 Before reporting problems, check to make sure Find More Posts by acid_kewpie 07-24-2007, 11:14 AM #3 perrym8 LQ Newbie Registered: Jul 2007 Posts: 2 Original Poster Rep: Thanks Thanks - I'll give it a try today Follow-Ups: Re: Cannot start X server after KDE login From: Kari Tammi References: Cannot start X server after KDE login From: Kari Tammi [Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next]

Please also check the log file at "/var/log/Xorg.0.log" for additional information.That is my xorg.0.log..